Φόρτωση ...

Όροι Χρήσης

Τα www.superquick.gr & www.trelodoro.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων είδη ιματισμού,δώρων εμπορία και εκτυπώσεις αυτών μέσω του Διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «THOMSON GEORGE» και με διακριτικό τίτλο «SUPERQUICK» που εδρεύει στη Θεμιστοκλέους 38, 10678 Αθήνα, με ΑΦΜ: 032257499 & Δ.Ο.Υ  Α’  Αθηνών. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «SUPERQUICK» και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της «SUPERQUICK», που βρίσκεται στις  διευθύνσεις www.superquick.gr & www.trelodoro.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδες www.superquick.gr & www.trelodoro.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1) Όροι

Η SUPERQUICK  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η SUPERQUICK αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2) Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η SUPERQUICK δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της SUPERQUICK, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3) Περιορισμός ευθύνης

Η SUPERQUICK ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, εγγυάται όμωςτην έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η SUPERQUICK δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Η SUPERQUICK  δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους. Ενοείται ότι παρέχεται συσκευασία τέτοια ώστε να προστατεύσει το μέγιστο δυνατόν το προϊόν της παραγγελίας σας.

Η SUPERQUICK  ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού της τόπου.

4) Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα www.superquick.gr & www.trelodoro.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος τηςατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΤHOMSON GEORGE» και με διακριτικό τίτλο «SUPERQUICK».Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την SUPERQUICK, συμπεριλαμβανομένων πάσης φύσεως εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της SUPERQUICKκαι προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Eλληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της SUPERQUICK ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, που αντιπροσωπεύουν η SUPERQUICK  καθώς  το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της SUPERQUICK καθώς των www.superquick.gr & www.trelodoro.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.superquick.gr & www.trelodoro.gr δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5) Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.superquick.gr & www.trelodoro.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της SUPERQUICK για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6) Ασφάλεια

Το  SUPERQUICK αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών Σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Το SUPERQUICK δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK  στα πλαίσια της συνεργασίας μας με αυτή, ενώ οι πληρωμές μέσω Paypal  Buy γίνονται στο δικό τους ασφαλές περιβάλλον αντίστοιχα καθώς αποτελούν από τις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες διεθνώς διαδικτυακές εταιρίες πληρωμών.

7) Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.superquick.gr & www.trelodoro.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας και αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας και ακόμα  να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας αν επιθυμείτε στο newsletter. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.superquick.gr & www.trelodoro.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Το προσωπικό  της SUPERQUICK που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Σας γνωρίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία  σπάνια και κατ’ εξαίρεση ενδέχεται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την  SUPERQUICK επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλακτικής σχέσης, αλλά πάντα υπό τον όρο ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

 

8) Αγορά / Παραγγελία προϊόντων

Η SUPERQUICK κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.  Παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά εκτυπώσιμων προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, αν υπάρχουν αμφιβολίες στην τιμή των προϊόντων παρακαλούμε, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία τους να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε την τελική τους τιμή.

Για την καταχώριση της παραγγελίας σας χρησιμοποιείτε το «καλάθι αγορών» στο οποίο και προσθέτετε τα προϊόντα της επιλογής σας.Οποιαδήποτε  στιγμή κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας και επιλογής των προϊόντων για τις αγορές σας, μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε προσθέσει στο «καλάθι αγορών». Πατώντας στα αντίστοιχα εικονίδια σας δίνεται η δυνατότητα να τροποποιήσετε την παραγγελία σας αλλάζοντας την ποσότητα ή αφαιρώντας τελείως κάποιο προϊόν από το καλάθι.

Σας ενημερώνουμε πως είναι σκόπιμο πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την σχετική ενότητα, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων και τον τρόπο παραγγελίας.

Από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί από εμάς θα λαμβάνετε μια σειρά από e-mail τα οποία και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Το πρώτο e-mail που θα λάβετε θα αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας και υποδεικνύει πως μόλις λάβαμε την παραγγελίας σας στο σύστημά μας και την επεξεργαζόμαστε.
Το επόμενο e-mail που θα λάβετε θα αφορά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και σας ενημερώνει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή.
Το τελεταίο e-mail που θα λάβετε θα αφορά την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση προβλήματος ή εκκρεμότητας με την παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας στο σύστημά μας ή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας στο siteμας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης/ακύρωσης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώσετε αμέσως χωρίς καθυστέρηση.

 

9) Υπαναχώρηση / Επιστροφή & Αντικατάσταση προϊόντων

Η SUPERQUICK ευθύνεται κατά το νόμο σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος, μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα του, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Συγκεκριμένα, η SUPERQUICK αποδέχεται την υποχρέωση επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων στις παρακάτω περιπτώσεις:

- Οταν το προϊόν απεστάλη σε λάθος διάσταση,
- Όταν το προϊόν απεστάλη σε λάθος χρώμα,
- Όταν το προϊόν απεστάλη με λάθη στην εκτύπωση,
- Όταν το προϊόν απεστάλει με εμφανές ελάττωμα που προέρχεται από τον κατασκευαστή του εκτυπώσιμου προϊόντος.

Στην περίπτωση αποστολής προϊόντος, όπου ένας ή και όλοι οι παραπάνω λόγοι συντρέχουν, αναλαμβάνουμε την αλλαγή του προϊόντος και επανεκτύπωση και αποστολή του χωρίς καμία επιβάρυνση σας μέσα σε 5 ημέρες, από τη στιγμή που θα το παραλάβουμε.

Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που συγκεκριμένο προϊόν  δεν υπάρχει σε άμεση διαθεσιμότητα θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικώς ή με email  ώστε να προβούμε σε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή της χρηματικής αξίας του.

ΑΛΛΑΓΕΣ δεν γίνονται δεκτές εάν οφείλονται σε δικό σας λάθος κατά την παραγγελία. Π.χ. λάθος στο μέγεθος, χρώμα, ορθογραφία, εικόνα  κλπ

 

Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί αλλά λόγω δικής μας παράλειψης εξακολουθούσε να φαίνεται διαθέσιμο κατά την ώρα της παραγγελίας σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Η περίπτωση υπαναχώρησης αζημίως για οποιονδήποτε λόγο που ενδεχομένως να μην θελήσετε να μας γνωστοποιήσετε γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών (Νόμος περί προστασίας καταναλωτών για πωλήσεις από απόσταση Ν.2251/1994), εφόσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα έγγραφα - αποδεικτικά της συναλλαγής μας.Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. Ακολουθεί έντυπο – υπόδειγμα της δηλώσεως υπαναχωρήσεως

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν μπορείτε να το ασκήσετε, εάν το προϊόν καταστραφεί από δόλο ή αμέλειά σας.

Τα χρήματά σας, αν έχετε πληρώσει με την μέθοδο της πιστωτικής κάρτας ή μέσω PAYPAL, θα σας επιστραφούν εντός 5-7 εργάσιμων ημερών και 2-3 ημέρες σε τραπεζικό λογαριασμό σας που πρέπει να μας υποδείξετε εγγράφως (email) με πλήρη στοιχεία του Ονοματεπώνυμου σας.

 

10) Ακυρώσεις παραγγελιών

Για την ακύρωση της παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας  στις  επόμενες 24 ώρες (εργάσιμη) από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει την πληρωμή σας, αν η παραγγελία έχει ήδη πληρωθεί τότε θα διεκπεραιωθεί κανονικά.

Σας ενημερώνουμε πως είναι σκόπιμο πριν προβείτε σε ακύρωση παραγγελίας να επισκεφτείτε την σχετική ενότητα, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τη διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας.

11) Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής στο SUPERQUICK με τους εξής τρόπους:

1.ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα (VISA, MASTERCARD, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, AMERICAN EXPRESS, DINERS, DISCOVERY, MAESTRO) μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.

Συνεργαζόμαστε με τη “VIVA WALLET” έτσι ώστε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλείς οι παραγγελίες σας και τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας, αφού οι συναλλαγές είναι στο δικό της περιβάλλον.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το SUPERQUICK δεν  θα έχει στο αρχείο του οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την κάρτα σας παρά μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

-ALPHABANK: 298.00.200.200.2144    ΙΒΑΝ:GR24 0140 2980 2980 0200 2002 144

-EUROBANK:0026.0418.56.0200160739          IBAN:GR95 0260 4180 0005 6020 0160 739  

Στο όνομα GEORGE THOMSON (Δικαιούχος)

Παρακαλούμε να συμπληρώνετε στη Αιτιολογία το ονοματεπώνυμο  σας ώστε να διεκπαιρεώνεται σύντομα η παραγγελία σας.

3. PAYPAL:Ο ασφαλέστερος τρόπος παγκοσμίως για πληρωμές μέσω διαδικτύου.

 

12) Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Οι παραγγελίες  αποστέλλονται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα και 4-12 εργάσιμων ημερών για το εξωτερικό, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αναλόγως με τη διαθεσιμότητα των εκτυπώσιμων προϊόντων και σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή επίσημων και τοπικών αργιών ή μη λειτουργίας της επιχείρησης λόγω διακοπών (πράγμα το οποίο θα έχει προηγουμένως γνωστοποιηθεί στο siteμας)  και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, που  η παράδοση καθίσταται εφικτή.

Η αποστολή της παραγγελία σας γίνεται με τους εξής τρόπους:

Παννελαδικά:

1) Με Courier ACS κόστος 7,00 € συμπ/νου ΦΠΑ / ανά παραγγελία βάρους μέχρι δύο (2) κιλών.

2) Με τα ΕΛ.ΤΑ 5,00 € συμπ/νου ΦΠΑ / ανά παραγγελία βάρους μέχρι δύο (2) κιλών.

 

Σημείωση:Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να αποσταλεί σε δυσπρόσιτη περιοχή εκτός  του δικτύου ACS www.acscourier.gr  τότε η αποσταλή θα γίνει μέσο ΕΛ.ΤΑ.

Εξωτερικό:

Οι διεθνείς αποστολές είναι διαθέσιμες μόνο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Ηνωμένες Πολιτείες (USA) 

1)       Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU): 15,00€ συμπ/νου ΦΠΑ/ ανα παραγγελία βάρους μέχρι δύο (2) κιλών.

2)       Για Ηνωμένες Πολιτείες (USA): 18,00€ συμπ/νου ΦΠΑ/ ανα παραγγελία βάρους μέχρι δύο (2) κιλών.

Οι διεθνείς αποστολές πραγματοποιούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομείο (ΕΛ.ΤΑ) και πάντα Συστημένα.

Διευκρινίζεται πως οι τιμές αυτές ισχύουν ανεξαρτήτως του όγκου ή /και του βάρους των προϊόντων μέχρι δύο κιλών. Αν η παραγγελία σας ξεπερνά το βάρος των δύο (2) κιλών, τότε επιβαρύνεστε με τηνεπιπλέον, των ανωτέρω αναφερομένων εξόδων μεταφοράς, χρέωση, όπως θα καθοριστεί από το courier ή τα ΕΛΤΑ.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε courierή μεταφορική εταιρία της επιλογής σας με την οποία η SUPERQUICK δε συνεργάζεται, τότε επιβαρύνεστε με την επιπλέον, των ανωτέρω αναφερομένων εξόδων μεταφοράς, χρέωση, όπως θα καθοριστεί από το courierή την μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.

Σημείωση: Για τις μεταφορικές εταιρείες παράδοση προϊόντων γίνονται μόνο από το κατάστημα μας.

 

 

 

 

13) Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγέλια σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

- Κατάργηση, εξάντληση – έλλειψη διαθεσιμότητας, καθυστέρηση προϊόντος από τους ανάλογους προμηθευτές μας και δεν έχουμε ενημερωθεί άμμεσα. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο.
- Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή επίσημων και τοπικών αργιών ή μη λειτουργίας της επιχείρησης λόγω διακοπών (πράγμα το οποίο θα έχει προηγουμένως γνωστοποιηθεί στο siteμας)  και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, οπότεδεν είναι δυνατή η άμεσηαποστολή,
- Εάν δεν είναι δυνατή η τηλεφωνική ή η μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) όπως μη σωστή ή ελλιπής καταχώρηση στοιχείων emailή τηλεφώνου και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία παραμένει εκρεμμής μέχρινα επικοινωνήστε εσείς.

14) Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

1. Η SUPERQUICK ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε μέλη που έχουν ζητήσει.

2. Η SUPERQUICK δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.

3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder σας, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

4. Βάλτε τη διεύθυνση αποστολής του πλαισίου news@superquick.gr στη safe list σας.

5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

6. Η ενημέρωση από το SUPERQUICK , γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία SUPERQUICK χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

 

 

15) ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο www.superquick.gr & www.trelodoro.gr καθώς και οι σχέσεις μεταξύ χρηστών και ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τυχόν τροποποιήσεις αυτών:

- Διεθνές και Κοινοτικό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ), για θέματα πωλήσεων από απόσταση (Οδηγία 97/7/ΕΚ), για θέματα καταναλωτικής πίστης και συμβάσεις πίστωσεως(Οδηγία2008/48/ΕΚ)
- Νόμος περί προστασίας καταναλωτών για συμβάσεις από απόσταση (Ν. 2251/1994), Κατεβάστε το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (.pdf)

- Π.Δ 150/2001 περί ηλεκτρονικών υπογραφών
- Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν. 2472/1997).

Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων ανά πάσα στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο, δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής των υπόλοιπων όρων. Αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Πρώτη δημοσίευση των παρόντων όρων: 31/01/2012